CAZIN

A.K. “TEMPO”

Atletski klub “Tempo” je osnovan 21.12.2012. godine. Ideja o samom osnivanju kluba je postojala neki duži period, jer pojedini članovi kluba se atletikom (pretežno trčanjem) bave unazad 10 godina. Naš cilj kao kluba jeste svakako promovisanje atletike kao sporta. Danas, u vrijeme računara, facebooka i ostalih modernih dostignuća, čovjek je sklon sjedenju. Najčešće se zalijenimo toliko da nam je teško napustiti prostoriju, a kamoli izići vani na svjež zrak.

Kretanje je važno za zdravlje i raspoloženje čovjeka. Zbog toga trčanje, hodanje i slični oblici kretanja su najlakši i svima dostupan način rekreacije. Sve što je potrebno jeste par tenisica, udobna odjeća i već ste spremni za avanturu. Stoga, bez ikakvog izgovora nazujte tenisice, obucite trenerku i polako se prošetajte obližnjim šumarkom jer to je ono što Vam je potrebno!!! Preporučujemo da pozovete prijatelja, prijateljicu, komšiju ili partnera jer zanimljivije je kretati se uz prijatno društvo, a samim tim činite i njima uslugu. Pozitivno utičete na njihovo zdravlje.

Na našim stranicama možete pronaći mnoge savjete od ishrane do treninga, kao i aktivnosti koje planiraju članovi A.K. “Tempo”. Svi zainteresirani koji žele postati članovima našeg osnovanog kluba su dobrodošli i mogu nam se javiti na telefon koji se nalazi na stranici Kontakt, ili jednostavno ispunite obrazac i pošaljite nam poruku.

Zahvaljujemo se uz najljepše želje !!!

A.K. “TEMPO”

Statut
Statut
Id. broj
Id. broj
Nadolazeći događaji

Nema nadolazećih događaja.

Savjeti

  • Copyright © 2012. Sva prava pridržana.